<span style="color: #fff;">ESSENS</span>

ESSENS

PREČO JE ESSENS UDRŽATEĽNEJŠÍ

VYROBENÉ Z RECYKLOVANÝCH MATERIÁLOV
VYROBENÉ Z RECYKLOVANÝCH MATERIÁLOV
Škrupiny kufrov Essens sú vyrobené z minimálne 70 % recyklovaného polypropylénu zo spotrebiteľského odpadu, ako sú tégliky od jogurtov, zatiaľ čo vnútorná podšívka a vnútorné popruhy sú vyrobené z 97 % a 100 % spotrebiteľsky recyklovaného PET, časť našej iniciatívy Recyclex™ Material Technology. zadná strana sú vyrobené z pôvodných materiálov.S našimi škrupinami kufrov Essens sa plastový odpad na jedno použitie premení na odolnú, ľahkú a pevnú batožinu bez akéhokoľvek kompromisu v kvalite.
VYROBENÉ V EURÓPE,<br>
NAVRHNUTÉ TAK, ŽE VYDRŽÍ
VYROBENÉ V EURÓPE,
NAVRHNUTÉ TAK, ŽE VYDRŽÍ
Kufre Essens sú vyrábané v srdci Európy a využívajú zelenú elektrinu na výrobu škrupiny a finálnu montáž produktu. Naše nekompromisné zameranie na kvalitu zaisťuje, že sa môžete spoľahnúť na odolný a trvanlivý produkt.
ĽAHKÁ OPRAVA
ĽAHKÁ OPRAVA
V nepravdepodobnom prípade, že by vaša batožina potrebovala opraviť, je možné súčasti kufrov Essens ľahko vymeniť. Koliesko je navrhnuté tak, že ho možno ľahko rozobrať a opraviť (zvládnete sami). Pozrite sa na video tu, aby ste videli, ako na to.

EŠTE VIAC DÔVODOV PREČO MILOVAŤ ESSENS

ŠPIČKOVÉ ZABEZPEČENIE
ŠPIČKOVÉ ZABEZPEČENIE
Vďaka inovatívnemu 3-bodovému uzamykaciemu systému patentovanému Samsonite a priebežne optimalizovanému, kufre Essens zaisťujú bezpečnosť vašich cenností a zaisťujú tak pokoj na vašej ceste.
ĽAHKOSŤ A PEVNOSŤ
ĽAHKOSŤ A PEVNOSŤ
Essens, navrhnutý a vyrobený v Európe, je vo svojej vlastnej kategórii jedným z našich najľahších polypropylénových kufrov s 3-bodovým zamykaním. Táto výnimočná hmotnosť je dosiahnutá samospevňujúcim dizajnom, high-tech výrobnou metódou a revolučnou zmesou polypropylénu. Jedinečná konštrukcia a tesnenie poskytuje nielen neuveriteľnú pevnosť, ale taktiež obmedzuje prenikanie vody. Aj keď patria k najľahším, kufre Essens prechádzajú prísnymi testami pevnosti, ktorými je Samsonite známy, a ponúkajú extrémne vysokú kapacitu balenia.
Riešenie balenia 3 v 1
Riešenie balenia 3 v 1
Essens má dve priestranné tašky/priehradky, ktoré sú odnímateľné, možno ich prať v ruke a ľahko sa dvíhajú a prenášajú vďaka držadlám na oboch stranách. Jednoduché balenie je zaručené, pretože vďaka bajonetovému systému môžete svoje veci uložiť nad a pod organizované tašky a nastaviť výšku. Pokiaľ sa vám nechce vybaľovať, jednoducho ich vyberte z kufra a celú tašku s organizérom umiestnite do skrine.
VYTVORTE UNIKÁT
VYTVORTE UNIKÁT
Každý z našich kufrov je dodávaný so 4 samolepkami so špeciálnym dizajnom.* K dispozícii je aj laserové gravírovanie na rukoväti.

*Vzor samolepiek sa môže líšiť od toho, ktorý je zobrazený na obrázku.
Features that match your travel needs

VLASTNOSTI, KTORÉ VYHOVUJÚ VAŠIM POTREBÁM PRI CESTOVANÍ

Essens 3-bodový zámkový systém s integrovaným TSA008
Essens Dvojitá rukoväť na hladké manévrovanie
Essens Odpružené kolesá znižujúce hluk a vibrácie
Essens Interiér s riešením balenia 3 v 1
Essens Integrovaná menovka
Essens Viac možností personalizácie