Batohy na notebook
<span style='font-size: clamp(25px, 2.5vw, 29px); font-family: GT America; font-weight: 300'>EXPECT ONE FOR YOU</span>

Batohy na notebook
EXPECT ONE FOR YOU

Batohy na notebook

Recyclex™ Material Technology. Viac podrobností na stránke produktu.
Wander Last Batoh 14.1" 42 x 27 x 16.5 cm | 0.8 kg
Recyclex™ Material Technology. Viac podrobností na stránke produktu.
Zalia 3.0 Batoh so skladacou chlopňou 14.1" 37 x 28 x 9 cm | 1 kg
Recyclex™ Material Technology. Viac podrobností na stránke produktu.
Zalia 3.0 Batoh 14.1" 38.5 x 28 x 11 cm | 1 kg

Tašky na notebook pre profesionálov

Vaše každodenné dochádzanie do práce si vyžaduje odolný a bezpečný ruksak na notebook. Vybavený hi-tech bezpečnostnými prvkami, ktoré chránia vaše osobné veci a ľahko organizovatelnými vreckami. Tieto batohy na notebooky sú ideálne pre každého či už pre študenta, zamestnanca v kancelárii alebo pre niekoho, kto často lieta.

Pre moderných mestských cestovateľov sa notebookové batohy stali základnou každodennou nevyhnutnosťou. Tieto batohy na notebook sú pohodlné a ponúkajú väčšiu ochranu chrbta, takže si môžete zbaliť všetko, čo potrebujete pre prácu alebo štúdium, do jednej batožiny a zároveň mať voľné ruky. Objavte všetky výhody, ktoré ponúkajú naše skvelé notebookové batohy.

Ochrana

Očakávajte vysokú ochranu vašich cenných elektrických zariadení a buďte v pokoji s vedomím, že váš notebook bude chránený v každom okamihu. Naše batohy na notebook majú polstrovaný vnútorný priestor, ktorý zabezpečuje, že Váš notebook je v bezpečí a prekoná aj nevyhnutné nárazy počas bežného pracovného dňa.

Rozmery

Jedným z hlavných problémov, ktoré ľudia majú pri nákupe notebookových batohov, je nájdenie toho pravého, ktorý zodpovedá rozmerom vášho počítača. Vo všetkých našich kolekciách ponúkame rôzne veľkosti batohov do ktorých sa zmestia notebooky s veľkosťou obrazovky od 9,7 "(24,6 cm) až 17,3" (43,9 cm), takže si môžete vybrať svoj obľúbený štýl, bez ohľadu na jeho veľkosť.

Organizácia

Rovnako tak ako počítač, sú aj ďalšie veci ktoré sebou potrebujete nosiť v každodennom živote. Batohy na notebook od Samsonite boli navrhnuté tak, aby poskytovali maximálne pohodlie vďaka praktickej vnútornej organizácii, ktorá Vám pomôže všetko skvele usporiadať. Majú špeciálne vrecká a priehradky do ktorých ľahko uložíte, mobil, nabíjačku, tabliet i dokumenty.

Kvalita

Používame len tie najlepšie materiály, preto naše batohy vydrží rovnako dlho, ako naša batožina. Snažíme sa Vám poskytnúť to najlepšie, aby ste svoj batoh Samsonite mohli pužívať mnoho rokov.

Rozšíriteľný

Niekedy potrebujeme len o trochu viac miesta. Prečo sa snažiť všetko napchať do svojho menšieho existujúceho batohu alebo ďalšie tašky, keď máme k dispozícii rozšíriteľné modely batohov? Zmestí sa tam viac vecí, bez kompromisov týkajúcich sa vnútornej organizácie. Váš notebook bude stále bezpečne umiestnený. Praktickým zipsom zväčšíte iba zostávajúcu časť batohu.

Smart sleeve

Ak cestujete s kufrom, tak s batohom na notebook, máme ideálne riešenie, ktoré vám poskytne ešte väčšiu flexibilitu. Použite praktickú funkciu Smart Sleeve, aby ste si mohli batoh nasadiť na horné držadlo kufra a tým si uľahčiť manipuláciu. Objavte naše kufre a pridajte ich k svojmu obľúbenému batohu na notebook.

Bezpečnosť

Výberom jedného z našich modelov s káblovým zámkom TSA sa uistíte, že obsah batohu vrátane Vášho notebooku zostane v bezpečí. Medzi ďalšie bezpečnostné funkcie našich kolekcií patrí blokátory RFID, ktoré chránia vaše kreditné a identifikačné karty pred nezákonným oskenováním. Cestujte s pokojom.

Ochrana pred dažďom

Stalo sa to nám všetkým: chytiť búrku a nemať dáždnik ... Ak chcete zabrániť poškodeniu počítača a ďalších vecí vodou, pozrite sa na našu ponuku batohov na notebook, ktoré poskytnú ochranu pred živlami. Špeciálne navrhnutá pláštenka pomáha znížiť riziko namočení vecí. Buďte pripravení na každé počasie.

Batohy na notebook Recyclex™

Každý môže pomôcť urobiť planétu zelenšiu a udržateľnejšiu. Tu v Samsonite veríme, že aj vaše notebookové batohy môžu prispieť. Niektoré z našich modelov sú vyrobené zo 100% PET recyklovaných fliaš na vodu špeciálne vytvorených tak, aby boli odolné a flexibilné.

Kolieska

Ak toho plánujete v batohu nosiť naozaj veľa, odporúčame zvážiť investíciu do batohu na kolieskach. Tieto modely obsahujú aj výsuvné madlo, vďaka ktorému môžete batoh viezť keď je na chrbát príliš ťažký.

Štýl

Elegantný, ležérný, tech, športový ..., či už preferujete akýkoľvek štýl, máme pre vás ten pravý batoh pre notebook .. Objavte všetky naše modely a nájdite ten, ktorý zodpovedá Vášmu štýlu. Preferujete klasickejši vzhľad? Pozrite sa na naše tašky na notebook.

Dámske

Samsonite má rad špeciálne navrhnutých kolekcií batohov pre ženy. Tieto dámske pracovné batohy, sú ideálne pre formálne aj voľnočasové použitie. Ponúkajú praktickú organizáciu bez kompromisov v dizajne, štýlu a kvalite. Pozrite sa na náš skvelý výber dámskych batohov na notebook a nájdite si ten, ktorý Vám bude najlepšie vyhovovať.

Pripojenie

Vyčerpanie batérie je bežným problémom na cestách. Zostaňte pripojenie aj na cestách vďaka batohom Samsonite vybavenými systémom Easy Pass, alebo USB konektorom pre POWERBANK. Už nikdy sa nebudete musieť obávať straty energie.

Personalizácia

Prispôsobte si svoj batoh na notebook. Exkluzívne, štýlové embosovanie prinesie jedinečný prvok a pomôže vašej taške vyniknúť. Objavte všetky naše možnosti personalizácie, ako v rámci batožiny a kabeliek, tak aj v batohov na notebook.