PŘÍRUČNÍ ZAVAZADLO

NAJÍT PERFEKTNÍPŘÍRUČNÍ ZAVAZADLO

Príručná batožina

Chytanie vášho ďalšieho letu bude ako prechádzka v parku. Vďaka vaši novej obľúbenej kabínové taške. Naskočte do lietadla s príručnou batožinou, ktorá je ľahká, ale pri tom silná a prichádza s úžasnými organizačnými prvkami. Vyskúšajte náš vyhľadávač batožiny a nájdite si to pravé pre vašu ďalšiu cestu.

Príručná batožina pre všetky vaše potreby

Výber správne kabínovej batožiny nie je vždy jednoduchý. S toľkými obmedzeniami veľkosti a hmotnosti uloženými rôznymi leteckými spoločnosťami môže byť výber obtiažny a mätúci. Pridajte k tomu všetky otázky týkajúce sa štýlu, farby, pridaných funkcií a toho, čo sa bude najlepšie hodiť k vašim ostatným batožinám ... a potom tiež veľmi dôležité otázky: Dávate prednosť škrupinovému modelu alebo látkovému? Dve alebo štyri kolesá? Ktorá veľkosť je najlepšia? S alebo bez priehradky na notebook? Sme tu preto, aby sme vám pomohli nájsť perfektné kabínový kufor. Prečítajte si naše ďalšie tipy.

Škrupinové alebo Látkové kufre?

Škrupinový kabínový kufor má tú výhodu, že je odolnejší voči vode: Búrka, ktorá vás môže stihnúť medzi letiskom a hotelom vás neprekvapí. Škrupinové modely sú tiež menej náchylné k nárazom a môžu ponúknuť väčšiu ochranu.

Alternatíva je látková príručná batožina zvyčajne ľahšie, čo je faktor, ktorý prichádza do hry pri balení podľa obmedzenia hmotnosti leteckej spoločnosti. Látkové modely môžu tiež ponúknuť extra flexibilitu. Niektoré dokonca ponúkajú rozšíriteľné funkcie, čo v prípade potreby umožňuje zväčšenie priestoru a kapacity.

Organizácia interiéru a exteriéru

Pri cestovaní svetom je dôležité udržiavať všetko dobre organizované, takže vezmite do úvahy vnútornú organizáciu v našej širokej ponuke príručnej batožiny. Skontrolujte, či batožina obsahuje vnútorné vrecká určená na to, aby vaše topánky a bielizeň boli oddelené od čistého a suchého oblečenia. Medzi ďalšie praktické priehradky patrí vstavané mokré vrecko, ktoré udržuje vlhké predmety, ako je dáždnik alebo žinku oddelene od suchých predmetov. Pre rýchle vybavenie na letisku hľadajte príručnú batožinu, ktorá obsahuje Checkpoint Wet Pocket. Tento odnímateľný priehľadný sáčok uchováva vaše tekutiny na jednom mieste pre väčšiu praktickosť.

Obchodný cestujúci možno budú chcieť zvoliť integrovaný priestor pre notebook alebo tablet. Niekoľko našich modelov ponúka túto užitočnú funkciu, ktorá pomáha udržať všetko v bezpečí a bez nutnosti samostatnej tašky na notebook. Ďalším faktorom, ktorý treba zvážiť, je, či je potrebné zostať pripojený aj na ceste. Niektoré z našich modelov zahŕňajú porty USB a Power banky, takže môžete zostať pripojení, aj keď ste mimo zdroj napájania.

Užitočné sú aj vonkajšie vrecká. Získajte rýchly prístup k svojim cestovným lístkom, pásu, telefónu alebo novinám pomocou špeciálne navrhnutých predných vreciek, ktoré sú k dispozícii u niektorých z našich príručných batožín.

Pokiaľ ide o kolesá, mali by ste premýšľať o tom, či radšej kufor tlačíte alebo ťaháte. Kabínový kufor so štyrmi kolesami je ideálny pre hladký terén. Ak dávate prednosť ťahanie kufra a predpokladáte hrboľatý terén, rozhodnite sa pre príručnú batožinu s 2 kolesami.

Bezpečnostn

Hoci vás palubná batožina zvyčajne sprevádza v lietadle, nemali by ste zanedbávať bezpečnosť a uistite sa, že obsah vašej batožiny je vždy v bezpečí. Vyberte si príručnú batožinu vybavenu kombinovaným zámkom alebo uzamykateľnými zipsy. Ak cestujete do USA, stojí za to hľadať príručnú batožinu so zámkom TSA. To umožňuje americkým colným úradníkom získať prístup k obsahu vášho kufra, bez toho aby došlo k jeho poškodeniu.

Rozmery a hmotnosť

Letecké spoločnosti často účtujú dodatočné poplatky cestujúcim, ktorých príručná batožina je príliš veľká alebo príliš ťažká. Aby ste tomu zabránili, pozrite sa na nášho praktického sprievodcu leteckými spoločnosťami príručnú batožinu s 2 kolesami a nájdite letecké spoločnosti, s ktorými cestujete. Tu nájdete jednotlivé obmedzenia pre každú leteckú spoločnosť, preto si pred cestovaním skontrolujte aktuálne informácie o najnovších obmedzeniach. Či už letíte s British Airways, Ryanair alebo Emirates, máme pre vás vhodnú kabínkovú batožinu!